Het beleid rond sponsoring

Het beleid rond sponsoring

Het werk van de Stichting houdt in dat wij met regelmaat Hongaarse Zigeunermuziek weer willen laten horen, te beginnen in Nederland. Wij zoeken culturele ondernemers, die algemeen toegankelijke Magyar Nóta activiteiten organiseren, en faciliteren hen om de handen ineen te slaan en samen Hongaarse musici uit te nodigen voor concerten en masterclasses. Tegelijkertijd proberen wij als Stichting zoveel mogelijk media aandacht op te wekken rond activiteiten van Hongaarse (zigeuner)musici in Nederland.

Daarnaast realiseert de Stichting het onderhoud en de uitbreiding van een professionele website, waar niet alleen impressies te vinden zullen zijn van evenementen, maar ook kwaliteitsopnames en lesmateriaal. Tevens willen wij op termijn masterclasses gaan organiseren in Hongarije en een talentvolle, jonge prímás financieel gaan ondersteunen voor wie een maandelijkse bijdrage van bijvoorbeeld €100,–‐ een groot verschil maakt in zijn dagelijks leven.

Het is hartverwarmend dat wij de afgelopen tijd al een aantal ingevulde schenkingsovereenkomsten mochten ontvangen. Deze toezeggingen vormen de basis voor alles wat de Stichting onderneemt. Voor (inter)nationale subsidiegevers is het zeer belangrijk dat wij kunnen aantonen over een aanzienlijke groep begunstigers te beschikken.

Facebook